Jaslice iz naravne korenine

Jaslice, vklesane v pristno korenino, prinašajo naravo v srce božične tradicije. Jaslice iz naravne korenine bodo vaše obiskovalce pustile brez besed.

Kategorija:
Razprodano, kontaktiraj naročaj po svojem okusu
Deli:

Jaslice iz naravne korenine so pravo mojstrstvo, ki združuje častitljivo tradicijo in neokrnjeno lepoto narave. Ta unikatna postavitev je skrbno zasnovana okoli mogočne korenine, ki je bila izbrana zaradi svojih organskih linij in impresivne strukture, služeč kot osrednji element, ki simbolizira stabilnost in moč. Iz tega naravnega oboka se razprostira prizor, ki zgodovinsko zgodbo rojstva postavlja v samo srce narave.

Figurice, vsaka z lastno zgodbo in izražanjem, so razporejene po korenini in peščenem podstavku, ki je posut z drobnimi kamni in školjkami, ustvarjajoč občutek avtentičnega, surovega terena. Kontrast med teksturo suhega lesa in živahnimi barvami oblačil svetopisemskih likov ponuja pogled, ki je hkrati domač in vzvišen. Angeli z zlatimi krili nežno bdijo nad prizorom, njihova postavitev pa pričara občutek nebeškega varstva.

Trije modri možje, obloženi z darili, so upodobljeni na svoji dolgi poti, njihova oblačila pa odsevajo bogastvo in pustolovščino, ki jo prinašajo s seboj. Sveta družina je prikazana v tihi ponižnosti, središče pa krasi novorojenček, ki leži v preprostem jaslu, obdan z milino in mirnostjo.

Jaslice iz naravne korenine so več kot samo božični okras; so poklon naravi, ki z brezčasno eleganco uokvirja eno najglobljih zgodb človeštva. Vsak pogled na to delo vabi k premišljevanju in prinaša spokojnost v vsak dom, ki ga krasijo.

S figurami

S figurami, Brez figur

Košarica