Pogoji poslovanja

SPLOŠNO  

Spletna trgovina Božične Jaslice je spletno mesto, ki prodaja božične okraske.   

Splošni pogoji veljajo od dne 1.1.2023 dalje.  

Splošni pogoji spletnega mesta bozicnejaslice.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZV Pot), Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1), na podlagi mednarodnih kodeksov za elektronsko poslovanje in na podlagi priporočil GZS.  

Splošni pogoji poslovanja  določajo delovanje spletne trgovine  bozicnejaslice.si , pravice in obveznosti uporabnika in trgovine ter urejajo poslovni odnos med prodajalcem in kupcem.  

Spletno mesto bozicnejaslice.si , si pridržuje pravico spremeniti splošne pogoje kadarkoli, brez izrecnega obveščanja. S tem, ko uporabljate bozicnejaslice.si , se šteje, da ste kot uporabnik seznanjeni s splošnimi pogoji in da jih v celoti sprejemate.  

Spletno prodajo izvaja Grega Rednak.  

PODATKI PODJETJA:  

POLNI NAZIV: GR razvoj spletnih aplikacij, Grega Rednak s.p.  

NASLOV: Šikole 17, 2331 Pragersko  

DAVČNA ŠTEVILKA: 25277421

MATIČNA ŠTEVILKA: 9214780000

TRR IBAN: SI56 0240 0210 1291 565

REGISTRSKI ORGAN: AJPES, Izpostava Maribor

Vpis v Poslovni register Slovenije na dan 15.9.2022

E- MAIL: [email protected]  

TELEFON: +386 70 724 764 

GR razvoj spletnih aplikacij, Grega Rednak s.p. NI zavezanec za DDV.  

Skrbimo, da je spletna stran ažurna in točna, vendar so možne tudi napake. Pridržujemo si pravico do vsebinskih sprememb spletne strani bozicnejaslice.si kakor tudi splošnih pogojev.  

Splošni pogoji spletne trgovine BOŽIČNE JASLICE so v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot-UPB2).  

DOSTOPNOST INFORMACIJ  

Prodajalec se zavezuje, da bo kupcu, še preden ga zaveže pogodba ali ponudba, zagotovil naslednje informacije:  

 1. Podatke o podjetju (ime in sedež podjetja, matična številka).  
 1. Kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (elektronska pošta, telefon).  
 1. Bistvene lastnosti izdelkov (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami).  
 1. Dostopnost artiklov (vsak artikel, ki je v ponudbi na spletnem mestu je dostopen v razumljivem roku).  
 1. Pogoje dostave artiklov (ter način, kraj in rok dostave).  
 1. Cene, ki morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza in druge dajatve.  
 1. Način plačila in dostave.  
 1. Časovno veljavnost ponudbe.  
 1. Rok, v katerem je možno odstopiti od pogodbe in pogoje za odstop.  
 1. Pojasnilo postopka s pritožbo, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi.  

   

PRAVICE INTELEKTUALNE LASTNINE  

Vse slike, vsebine, besedila, logotip ter moja blagovna znamka BOŽIČNE JASLICE je v lasti lastnika spletne trgovine. Reproduciranje, distribuiranje, predelava ali druga uporaba avtorskih del, objavljenih na spletni strani BOŽIČNE JASLICE, brez pisnega dovoljenja lastnika spletne trgovine ni dovoljena in predstavlja kršitev zakona s področja avtorskih pravic.  

CENE IZDELKOV  

Cene izdelkov so izražene v evrih in veljajo cene, tako kot tudi morebitni popusti ali ugodnosti, na dan oddaje naročila. Cene se lahko spreminjajo brez predhodnega obvestila. V ceno izdelka niso všteti stroški odpošiljanja. Stroški odpošiljanja se obračunajo na blagajni ob zaključku naročila.  

NAROČANJE  

Naročanje poteka prek interneta. Potrošnik izbira in naroči izdelke, ki so mu na voljo v spletni trgovini, razvrščeni v kategorijah.  

Naročanje v naši spletni trgovini je varno in enostavno.  

Do nakupa v trgovini BOŽIČNE JASLICE pridete v petih korakih: izberete izdelek oz. izdelke in jih dodate v košarico, pregledate nakupovalno košarico, vpišete svoje podatke, po želji ustvarite uporabniški račun. Obračuna se dostava in izberete vrsto plačila ter potrdite naročilo. Izbrano blago vam nato v najkrajšem možnem času dostavimo na izbrani naslov.  

S pomikom na Košarica se vam prikaže seznam izdelkov, ki so dodani v košarico. S klikom na gumb na gumb UNOVČI KUPON, lahko dodate kupon za popust. V košarici si lahko ogledate izdelke in skupni znesek naročila. V kolikor z izdelki in količino v košarici niste zadovoljni lahko spremenite količino z klikom na puščici dodajamo količino izdelka ali zmanjšujemo. Z klikom na križec odstranite izdelek. Z klikom NA BLAGAJNO se pomaknete na zadnji korak do zaključka naročila.  

Najprej vpišete podatke plačnika (ime, priimek, naziv podjetja, če želite račun na podjetje, izberete državo, vpišete ulico, poštno številko, mesto, telefon in e-poštni naslov). Nato izberete ali želite dostavo na drugi naslov, če tega ne želite bodo izdelki dostavljeni na naslov, ki bo na računu. V polje za Opombe naročila lahko vpišete svoje opombe. Pod zavihkom Vaše naročilo izberete še način dostave in način plačila. Zaključite nakup s klikom gumb KUPITE SEDAJ.  

Po oddaji naročila, kupec prejme obvestilo po elektronski pošti, da je naročilo sprejeto. V njem so navedeni izdelki in količine, ki jih je kupec izbral. O morebitni spremembi naročila oz. preklica, mora kupec o tem ponudnika obvestiti na e-mail [email protected] kjer mora navesti tudi številko nakupa, ki je omenjena v elektronskem sporočilu o nakupu. Kupec lahko naročilo spremeni samo pred prihodom maila o zaključku naročila.  

Po oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli obvestilo  »Hvala za vaše naročilo…« s katerim potrjujemo prejem naročila v čakalno vrsto. Običajno prejmete elektronsko obvestilo v 5 minutah, lahko pa se to časovno podaljša zaradi različnih nastavitev elektronskih poštnih odjemalcev. Prosim, preverite tudi razdelek promocije, spam ali vsiljena pošta, saj včasih mail o naročilu zaide tja.  

NAČIN PLAČILA  

Stran BOŽIČNE JASLICE omogoča plačilo po predračunu oz. nakazilo na transakcijski račun. Vse potrebne podatke za nakazilo prejmete v elektronski pošti po oddaji naročila.  

Plačilo s karticami je omogočeno preko sistema Stripe. Po uspešno izvedeni transakciji, na e-mail prejmete potrditev naročila.Hitro in varno plačilo omogoča uporaba Stripe sistema.  

Plačilo lahko opravite preko vaše spletne banke ali UPN obrazca na vaši lokalni pošti ali banki.  

Ob zaključku naročila se bodo kupcu izpisali podatki za nakazilo. Kupec mora v roku 5 dni poravnati celoten znesek na transakcijski račun prodajalca. Po potrditvi naročila bo paket odposlan v času od  2-5 delovnih dni (odvisno od zaloge).  

IZDAJA RAČUNA  

Račun je posredovan na e mail, ki ga kupec navede ob naročilu.  

UGODNOST IN POPUSTI  

Ugodnosti in popusti niso združljivi, torej lahko na enem naročilu uveljavite le eno vrsto ugodnosti. Ugodnosti so lahko brezplačna poštnina, kupon s popustom in ostale posebne ugodnosti, ki so predstavljene v posameznih akcijah. Kupec je do ugodnosti upravičen le v času posamezne prodajne akcije. Na znižane cene ni mogoče koristiti dodatnih akcijskih popustov.  

Popuste ni mogoče zamenjati v denarna izplačila. V kolikor kupite izdelek pred popusti, niste upravičeni do dodatnih popustov, četudi je znižan enak izdelek.  

KODA ZA POPUST  

Koda za popust oziroma promocijska koda prinaša različne ugodnosti pri nakupu prek spletne trgovine BOŽIČNE JASLICE. Aktivno kodo najdete na naslovni strani oglasnega sporočila, v elektronskem sporočilu BOŽIČNE JASLICE ali drugih medijih. Koda prinaša različne ugodnosti. Vsakršna koda je vedno časovno omejena, izkoristiti pa se mora v omejenem določenem roku, sicer je neveljavna.  

Uporaba kode za popust:  

• Izberite izdelke, ki jih želite kupiti in jih dajte v košarico.  

• Na blagajni nad naročilom kliknete na “Imate kupon? Kliknite tukaj za vnos kode ” nato pa v okence vpišete kodo in kliknete “Unovči  kupon”.  

• Za en nakup je možno uveljaviti le eno kodo za popust.  

• Ko vpišete kodo za popust, se vrednost kode za popust avtomatsko odšteje od cene vašega naročila. Ostane znesek, ki ga je potrebno še poravnati.  

ODPOŠILJANJE IN DOSTAVA  

Izdelki bodo po uspešno oddanem naročilu izdelani v roku 2-5 delovnih dni, na vaš naslov pa bodo dostavljeni od 1 do maksimalno 3 delovnih dni preko podjetja GLS ali Pošta Slovenije. V primeru daljšega dostavnega roka bomo z vami osebno stopili v stik prek vašega e-naslova, ali telefonske številke, ki ste ga vnesli ob nakupu in se dogovorili o možnostih dostave.   

Izdelki ne vključujejo stroškov odpošiljanja, obračunani so ob koncu vašega naročila.  

Stroški odpošiljanja se lahko spreminjajo glede na spremembo cenika poštnih storitev in cenikov podjetja GLS ali Pošta Slovenije.  

PREKLIC NAROČILA  

Kupec lahko brez dodatnih stroškov prekliče naročilo. Preklic je možen na elektronski naslov [email protected] V elektronskem sporočilu morate obvezno navesti ime in priimek kupca, naslov in številko naročila. V naslov vpišite PREKLIC NAROČILA.  

VRAČILO IZDELKA/ PRAVICA DO ODSTOPA OD POGODBE  

Potrošnik (navedeno velja izključno za fizične osebe, ki pridobijo blago za namene izven svoje pridobitne dejavnosti) ima v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči na e- mail [email protected] ali po telefonu na +386-70-724-764 , da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Rok se začne šteti en dan po datumu prevzema. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Blago je potrebno vrniti ponudniku najkasneje v roku 14 dni od oddanega sporočila o nameravanem vračilu. Vrnitev prejetega blaga podjetju v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe.

Priporočamo, da je zdelek, ki ga potrošnik vrača, nerabljen, nepoškodovan, v originalni embalaži in v nespremenjeni količini. Da blago ni uporabljeno ali prirejeno osebnim potrebam. V kolikor je blago poškodovano, umazano, brez originalne embalaže ali so vidni sledovi uporabe (v notranjosti ali zunanjosti artikla), si ponudnik pridržuje pravico, da zmanjša vrednost vrnjenega blaga.  

Potrošnik odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če je zmanjšanje vrednosti posledica ravnanja, ki ni nujno potrebno za ugotovitev narave, lastnosti in delovanja blaga. Potrošnik ne odgovarja za zmanjšanje vrednosti blaga, če ga podjetje ne seznani s pravico do odstopa od pogodbe skladno s 4. točko prvega odstavka 43.b člena.  

Potrošnik z uveljavljanjem pravice do odstopa od pogodbe ne prevzema nobenih obveznosti razen obveznosti iz tega člena ter četrtega odstavka 43.d člena in a43.e člena tega zakona.  

Potrošnik nima pravice do odstopa od pogodbe, pri pogodbah katerih predmet je blago, ki je bilo izdelano po natančnih navodilih potrošnika, ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam, ki zaradi svoje narave ni primerno za vračilo, ki je hitro pokvarljivo ali kateremu je že potekel rok uporabe.  

Potrošnik sme opraviti ogled in preizkus artiklov v obsegu, kot je to nujno potrebno za ugotovitev dejanskega stanja  

STVARNA NAPAKA  

Opredelitev stvarne napake  

Napaka je stvarna:  

 • če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za njeno normalno rabo ali za promet;  
 • če izdelek nima lastnosti, ki so potrebne za posebno rabo, za katero jo kupec kupuje, ki pa je bila prodajalcu znana oziroma bi mu morala biti znana;  
 • če izdelek nima lastnosti in odlik, ki so bile izrecno ali molče dogovorjene oziroma predpisane;  
 • če je ponudnik izročil izdelek, ki se ne ujema z vzorcem ali modelom, razen če je bil vzorec ali model pokazan le zaradi obvestila.  

Preverjanje primernosti izdelka  

Primernost izdelka za normalno rabo se presoja glede na običajno blago enake vrste in ob upoštevanju kakršnihkoli prodajalčevih izjav o značilnostih blaga, ki jih je dal prodajalec ali proizvajalec zlasti z oglaševanjem, predstavitvijo izdelka ali navedbami na blagu samem.  

UVELJAVITEV STVARNE NAPAKE  

Kupec lahko uveljavlja svoje pravice iz naslova stvarne napake, če o napaki obvesti ponudnika v roku dveh mesecev od dneva, ko je bila napaka odkrita. Ponudnik ne odgovarja za stvarne napake na blagu, ki se pokažejo potem, ko mineta dve leti, odkar je bila stvar izročena.  

Pravico do uveljavitve stvarne napake natančneje opredeljuje Zakon o varstvu potrošnikov.  

PRAVICA DO ZAVRNITVE NAROČILA  

Prodajalec ima pravico preklicati naročilo v kolikor ne pridobi potrditve nakupa s strani kupca po telefonu ali elektronski pošti. Prodajalec je o odstopu od pogodbe dolžan obvestiti kupca prek elektronske pošte ali telefona. V kolikor kupec ni podal pravilnih osebnih podatkov, prodajalec ni zavezan k obveščanju. Prodajalec ne odgovarja za izgubo, škodo ali stroške, ki bi nastali zaradi neizpolnitve ali zamude pri izpolnitvi obveznosti, do katere bi morebiti prišlo zaradi dogodka ali okoliščin izven nadzora prodajalca.  

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV  

Kot upravitelj spletne trgovine BOŽIČNE JASLICE se Grega Rednak s.p. v skladu z ZVOP-1 (Zakon o varstvu osebnih podatkov) zavezuje, da bo spoštovala zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam brez privolitve uporabnika. Uporabnik soglaša, da lahko spletno mesto BOŽIČNE JASLICE njegove podatke uporablja za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik ni dolžan razkriti svoje identitete, razen če se sam odloči za to. Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da trajno ali začasno prenehamo uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja.  

Spletno mesto BOŽIČNE JASLICE se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe možne. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.  

BOŽIČNE JASLICE za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov: ime in priimek, poštni naslov, kontaktni telefon, naslov bivanja in naslove za dostavo in arhiv komunikacije z BOŽIČNE JASLICEM  

   

Arhiviranje pogodbe  

Sklenjena pogodba oz. kopije računov se arhivirajo na sedežu podjetja. Kupec lahko pridobi kopijo z zahtevo na e-naslov [email protected]  

IZVENSODNO REŠEVANJE POTROŠNIŠKIH SPOROV  

Skladno z zakonskimi normativi BOŽIČNE JASLICE. ne priznava nikakršnega izvajalca izvensodnega reševanja potrošniških sporov kot pristojnega za reševanje potrošniškega spora, ki bi ga potrošnik lahko sprožil v skladu z Zakonom o izvensodnem reševanju potrošniških sporov.  

BOŽIČNE JASLICE ki kot ponudnik blaga in storitev omogoča spletno trgovino na območju RS, na svoji spletni strani objavlja elektronsko povezavo na platformo za spletno reševanje potrošniških sporov (SRPS). Platforma je na voljo potrošnikom na elektronski povezavi  https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.show&lng=SL  

Navedena ureditev izhaja iz Zakona o izvensodnem reševanju potrošniških sporov, Uredbe (EU) št. 524/2013 Evropskega parlamenta in Sveta o spletnem reševanju potrošniških sporov ter spremembi Uredbe (ES) št. 2016/2004 in Direktive 2009/22/ES.  

NAGRADNA IGRA  

Splošne določbe. BOŽIČNE JASLICE (v nadaljevanju organizator ) občasno priredi nagradno igro, namenjeno vsem oboževalcem strani BOŽIČNE JASLICE na družabnem omrežju Facebook ali Instagram. Nagradne igre potekajo v obdobjih, ki so jasno zapisana v objavi nagradne igre.  

Nagrade so lahko različni izdelki, boni za popuste.Nagrade izbira organizator sam. Na izbiro nagrade udeleženci nagradne igre ali nagrajenci ne morejo vplivati, razen če je s strani organizatorja navedeno drugače.  

V nagradni igri lahko sodelujejo vsi oboževalci spletne trgovine BOŽIČNE JASLICE na različnih družabnih omrežjih. S sodelovanjem v nagradni igri se nagrajenec strinja z objavo svojega imena ter fotografije s podelitve nagrade. V nagradni igri lahko sodeluje vsak, ki izpolnjuje pogoje nagradne igre in je starejši od 15 let.  

Način sodelovanja v nagradni igri. Nagradne igre imajo lahko različna pravila in pogoje sodelovanja. Za sodelovanje v nagradni igri je treba upoštevati napisana pravila o sodelovanju. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejme ta pravila in pogoje sodelovanja.  

PREVZEM NAGRADE  

Denarno izplačilo nagrade ni mogoče. Menjava nagrade ni mogoča. Rezultati žrebanja so dokončni in pritožba nanj ni možna. Če izžrebanec sprejem nagrade odkloni, se šteje, da izžrebanec nagrade ne želi sprejeti ter je tako organizator v razmerju do izžrebanca prost vseh obveznosti po tej nagradni igri. Skladno z Zakonom o dohodnini – (ZDoh-2) (Ur.l. RS, št. 13/2011 – UPB7 ter Zakonom o davčnem postopku (ZDavP-2), Ur.l. RS, št. 13/2011 – UPB4) mora nagrajenec za prevzem nagrade posredovati podjetju GR razvoj spletnih aplikacij, Grega Rednak s.p., podatke za pošiljanje ali prevzem nagrade. Če se izžrebanec organizatorju ne javi v roku 7 dni, si organizator pridržuje pravico nagrado podeliti komu drugemu, izžrebati novega nagrajenca ali nagrado zadržati. Organizator izžrebanca obvesti na družabnem omrežju, kjer je prirejal nagradno igro v javnem zapisu. Rok za žreb in javni zapis nagrajenca in razglasitev je do 7 dni po končani nagradni igri.  

Odgovornost organizatorja. Organizator si pridržuje pravico, da brez kakršnih koli obveznosti do sodelujočega, vsebine, ki so žaljive, rasno nestrpne, obscene, ali so po mnenju organizatorja iz kakršnega koli drugega razloga neprimerne, umakne z družabnih omrežij kot sta  Facebook in Instagram in sodelujočega, ki je vsebino objavil, izloči iz sodelovanja v nagradnih igrah in sodelovanja na teh straneh. Sodelujoči je v celoti odgovoren za vso škodo, ki bi jo lahko povzročil organizatorju ali katerim koli tretjim osebam s posredovanimi in objavljenimi vsebinami.  

Organizator nagradne igre ne prevzema nikakršne odgovornosti za: (ne)delovanje družabne spletne mreže družanih omrežij (Facebook, Instagram), vse ostale aktivnosti na spletnih mrežah (Facebook, Instagram), (ne)resničnost podatkov, ki so navedeni v imenu profila uporabnika na družabnih omrežjih (Facebook, Instagram), nedelovanje spletne storitve, ki je posledica izpada omrežja pogodbenih partnerjev, izpada električne energije ali drugih tehničnih motenj, ki bi lahko začasno motile uporabo storitve, vsakršne posledice, ki bi jo sodelujoči utrpel zaradi sodelovanja v nagradni igri.  

Organizator si pridržuje pravico tudi za izločitev goljufivih, nepravih in podvojenih profilov na družabnih omrežjih, v kolikor obstaja sum, da gre za te vrste sodelujoče osebe/profile. Organizator si pridrži pravico, da se o sumu odloča sam in sam presodi sumljivo situacijo.  

Nagradne igre prirejene v sodelovanju z drugimi portali, mediji in spletnimi stranmi.   

Če BOŽIČNE JASLICE priredi tudi nagradne igre z drugimi portali, mediji in spletnimi stranmi ter trgovinami. Pravila nagradne igre so v tem času odgovornost drugega prirejevalca nagradne igre. V tem primeru se BOŽIČNE JASLICE  distancira od svojih splošnih pogojev nagradne igre in veljajo pravila drugega organizatorja nagradne igre. Vsekakor pa strmimo k temu, da vse poteka gladko in budno pazimo, da vse poteka po pravilih in moralno odgovorno. Sodelujemo samo s preverjenimi mediji, portali, spletnimi stranmi in trgovinami. V kolikor bi zasledili, da gre za kakršnekoli goljufije in neupravičeno prirejanje nagradne igre v našem imenu, nam to sporočite na mail [email protected] in primerno bomo ukrepali. Vsako sodelovanje s drugimi organizatorji bo tudi javno objavljeno z naše strani na pristojnih družabnih omrežjih.  

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV  

Kot upravitelj spletne trgovine BOŽIČNE JASLICE  se GR razvoj spletnih aplikacij, Grega Rednak s.p. v skladu z ZVOP-1 (Zakon o varstvu osebnih podatkov) zavezuje, da bo spoštovala zasebnost uporabnikov in njihovih osebnih podatkov ne bo posredovala tretjim osebam brez privolitve uporabnika. Uporabnik soglaša, da lahko spletno mesto BOŽIČNE JASLICE  njegove podatke uporablja za potrebe lastne analize, s čimer se uporabnik izrecno strinja. Uporabnik ni dolžan razkriti svoje identitete, razen če se sam odloči za to.  

Spletno mesto BOŽIČNE JASLICE  se zavezuje k maksimalni skrbi za zasebnost vseh podatkov, kljub temu pa opozarja, da so zlorabe možne. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam, in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla ter ustrezno programsko (protivirusno) zaščito svojega računalnika.  

BOŽIČNE JASLICE  za nedoločen čas hrani naslednje podatke članov: ime in priimek, poštni naslov, kontaktni telefon, naslov bivanja in naslove za dostavo in arhiv komunikacije z BOŽIČNE JASLICE.  

Izključitev odgovornosti  

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanja, kar pomeni tudi onemogočenje ali oviro za uporabo spletne trgovine. V primeru tehničnih težav na spletni strani si pridružujemo pravico preklicati oddana naročila, ki jih je tehnična napaka prizadela. V primeru preklica naročil vas bomo obvestili v najkrajšem možnem času in vas seznanili z nadaljnjimi koraki. Sami morate zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.) pred dostopom do spletne strani in uporabo le-te. Kupec mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost tistih podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (elektronski naslov, geslo).  

Ponudnik se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na njegovih straneh. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da ponudnik ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo ponudnik kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.  

Ponudnik ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. Ponudnik mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča, žaljiva ali škodijo ugledu ponudnika. Ponudnik ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.  

Ponudnik si pridržuje pravico, da pogoje poslovanja spremeni kadarkoli in na kakršenkoli način, ne glede na razlog in brez predhodnega opozorila. 

Košarica