Jaslice – skrivnostni gozdni kotiček

75,00 95,00 

Jaslice – skrivnostni gozdni kotiček: Kjer se starodavne korenine in zimska čarobnost prepletajo v praznično zgodbo jezusovega rojstva in današnjega božiča.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Deli:

Jaslice – skrivnostni gozdni kotiček so umetniško delo, ki prebudi občutek čudenja z uporabo naravnih elementov za ustvarjanje prizora, ki je tako domačen kot mističen. Temelj te kreacije je mogočna korenina, ki z zavitimi oblikami in teksturirano površino ustvarja naravno votlino, kjer se odvija zgodba rojstva. Zgodovinska scena je obdana z vejevitimi strukturami, ki ponazarjajo starodavne drevesne veje, prekrite z belino, ki spominja na pridih zime.

Z vsakim detajlom, od nežno posutih peskov do skrbno nameščenih kamnov in drobne vegetacije, skrivnostni gozdni kotiček vabi k premišljevanju o naravnem svetu in njegovi povezavi z božično tradicijo. Miniaturna zgradba, ki z belo barvo kontrastira s temnimi toni korenin, predstavlja prostor začetka in zavetje, ki služi kot kulisa za sveto družino.

Ta scena ni samo prikaz ene od največjih zgodb človeštva, temveč je tudi poklon naravi in njeni vzdržljivosti, ki jo simbolizirajo močne in trdne korenine. Jaslice – skrivnostni gozdni kotiček so več kot božični okras; so središče za kontemplacijo in praznovanje miru, ki ga prinaša ta sveti čas v okrilje naravnega sveta.

S figurami

S figurami, Brez figur

Košarica
Jaslice skrivnostni gozdni kotičekJaslice – skrivnostni gozdni kotiček
75,00 95,00 Izberite možnosti