Klasični hlevček

200,00 

Ni na zalogi

Šifra: klasicni-hlevcek Kategorija:
Razprodano, kontaktiraj naročaj po svojem okusu
Deli:

Predstavljamo vam Klasični Hlevček, ki je več kot le praznični okrasek; je pravo umetniško delo, ki združuje večstoletno obrtniško tradicijo z neprekosljivo estetiko. Ta hlevček je ročno izdelan iz izbranih kosov lesa, ki so bili skrbno izbrani zaradi svoje trajnosti in naravne lepote. Vsaka linija, vsak rez in vsak izklesan detajl odraža veščino in pozornost do detajlov, ki se prenaša iz roda v rod.

Z vsakim hlevčkom prinašamo delček zgodovine v vaš dom. Njegova struktura in dizajn odsevata tradicionalni slog, ki je bil značilen za čase naših prednikov, a hkrati prinaša svežino, ki se odlično poda v sodobne domove. Posebnost tega hlevčka je v njegovih unikatnih detajlih – od ročno izrezljanih figur do starinskega zaključka, ki vsakemu kosu daje poseben pečat.

Klasični Hlevček ni samo okrasek, ampak simbol domačnosti, tradicije in topline. Je idealen za tiste, ki cenijo umetnost in želijo v svojem domu ustvariti pristno praznično vzdušje. Ta hlevček je popolna izbira za postavitev ob jaslicah, kjer bo s svojo prisotnostjo vnesel občutek miru in spokojnosti.

Ne glede na to, ali iščete središčni element za vaše jaslice ali posebno darilo za ljubitelja tradicionalne dekoracije, je Klasični Hlevček odlična izbira. Je trajnostna investicija, saj je izdelan z mislijo na dolgoletno uporabo in prenašanje iz generacije v generacijo. Vsak hlevček je zgodba zase, ki bo v vaš dom prinesla duh praznikov in obogatila vaše praznične trenutke.

Dimenzije45 × 28 × 20 cm
Košarica