Žagovina

4,00 

Žagovina – naravni okras za avtentičen izgled okolice vaših jaslic. Oživite vaše jaslice in ustvarite pravo božično vzdušje z naravnim dotikom žagovine.

Šifra: zagovina Kategorija:
Deli:

Žagovina – naravni izgled okolice za vaše jaslice

Žagovina je čudovit naravni dodatek, ki vam omogoča, da ustvarite pristno in čarobno okolje okoli vaših jaslic ter drugih božičnih dekoracij. Ta naravni material je odličen za ustvarjanje poti, podlage ali okolice jaslic, kar doda globino in edinstvenost vašemu božičnemu prizoru.

Vsaka vrečka žagovine prinaša naravno teksturo in toplino v vaš dom. Uporabite jo lahko za ustvarjanje poti, ki vodijo do jaslic, ali kot podlago pod figuricami, da ustvarite pristno vzdušje. Lahko jo razporedite po celotnem božičnem prostoru, da okrasite in obogatite dekoracijo.

Žagovina je popolnoma naravna in okolju prijazna izbira, ki dopolnjuje vaše jaslice in druge božične dekoracije. S tem naravnim dodatkom boste poudarili tradicijo, toplino in pristnost božičnega časa.

Ustvarite edinstveno in čarobno božično vzdušje v svojem domu s pomočjo žagovine kot naravnega okrasa za vaše jaslice in še več. Dajte svojemu božičnemu dekorju globino in toplino, ki bosta očarala vse obiskovalce.

Košarica
ŽagovinaŽagovina
4,00