,

Hlevček za jaslice

200,00 

Ročno izdelan hlevček za jaslice vam bo pričaral nepozabno božično vzdušje. Ta ročno izdelan leseni hlevček, obdan z naravnimi materiali in rustikalnimi detajli, bo popoln dodatek za vaše božične jaslice. Enostaven za postavitev, ustvarja čarobno božično vzdušje, ki bo očaralo vse.

Ni na zalogi

Šifra: hlevcek-za-jaslice Kategoriji: ,
Razprodano, kontaktiraj naročaj po svojem okusu
Deli:

Pri nas lahko najdete čudovit hlevček za jaslice, ki bo očaral vsakega ljubitelja božične dekoracije. Gre za ročno izdelan leseni hlevček, ki bo popolno dopolnil vaše božične jaslice.

Naš hlevček za jaslice je narejen ročno iz naravnih materialov, kar zagotavlja njegovo trpežnost in naravno lepoto. Ta edinstven izdelek odraža rokodelsko spretnost in pristnost ter bo vašim jaslicam dodal poseben čar.

S svojo rustikalno ograjo in pristnim videzom vodnjaka bo ta hlevček ustvaril čarobno božično vzdušje, ki bo očaralo vaše goste. Postavite ga enostavno in hitro ter ustvarite nepozaben prizor, ki bo oživil tradicijo božičnega čudenja.

Naj bo letošnji božič poseben s tem edinstvenim hlevčkom za jaslice. Očarajte svoje bližnje in ustvarite nepozabne spomine s to čudovito ročno izdelano umetnino.

Za dodaten čar se lahko vključijo tudi lučke, ki bodo osvetlile vaše božične jaslice ter okolico, ustvarjajoč čaroben božični duh in prijetno vzdušje. Naj bo letošnji božič poseben s tem edinstvenim “Hlevčkom za Jaslice”. Očarajte svoje bližnje in ustvarite nepozabne spomine z ročno izdelanim hlevčkom za jaslice.

Dimenzije50 × 22,5 × 22,5 cm
Košarica