Kozolec – simbol tradicionalne Slovenije

20,00 27,00 

Kozolec v jaslicah – Slovenska tradicija in naravna lepota združeni v vaših božičnih jaslicah za čaroben in tradicionalen božič.

Šifra: kozolec-simbol-tradicionalne-slovenije Kategorija:
Deli:

Kozolec je ikonična slovenska struktura, ki nosi v sebi globoko zakoreninjeno tradicijo in naravno lepoto. kot figura za jaslice postane kozolec simbol ohranjanja naše bogate dediščine, ki jo s ponosom delimo s svetom.

Ta izjemno oblikovan kozolec v jaslicah je ročno izdelan z največjo pozornostjo do detajlov. Vsak element, od lesenih tramov do strehe, je natančno oblikovan, da ohrani značilnosti pravega kozolca. Leseni detajli so izdelani iz naravnih materialov, ki poudarjajo pristnost in toplino te tradicionalne slovenske strukture.

Postavljen v vaših jaslicah, prinaša prav poseben pomen. Predstavlja kulturo, ki črpa iz narave, in simbolizira spoštovanje do tradicije. To je figura, ki prenaša zgodbe generacij in povezuje preteklost s sedanjostjo.

Kozolec v jaslicah ne le dopolnjuje vaš božični prizor, temveč tudi opominja na bogato dediščino, ki jo imamo čast varovati. Ta figura vnaša avtentičnost in globino v vaše jaslice, hkrati pa poudarja edinstveno kulturno zapuščino Slovenije. Dopolnite svoje božične jaslice s to posebno figurico in ustvarite prizor, ki bo navdušil vse obiskovalce vašega doma.

Kozolec

iz vezane plošče, minimalistični, z okroglimi letvami

Košarica
KozolciKozolec – simbol tradicionalne Slovenije
20,00 27,00 Izberite možnosti