Naraven okrogel vencek

42,00 

Elegantni naravni okrogel venček s storži, rdečim jelenskim okrasom in prazničnimi začimbami, ki prinaša toplino in čar praznikov v vsak dom.

Šifra: naraven-okrogel-vencek Kategorija:
Deli:

V srcu zimske sezone se ta čudovito oblikovan naravni okrogel venček razprostira kot simbol domačnosti in prazničnega duha. Vsak detajl je skrbno izbran, od bogato rjavih storžev, ki so ljubeče razporejeni med sveže zelenje, do živahnih rdečih jagod, ki krasijo venček kot dragulji narave. Zlate in kremne okrasne kroglice se lesketajo v soju zimskih luči, prinašajoče sijaj in eleganco.

Središče venčka krasi očarljiv rdeč jelen, okrašen z belimi snežinkami in karirastim trakom, ki daje pridih tradicionalne praznične estetike. Dodatek naravnih rezin citrusov in cimetovih palčk pa vnese vonj po prazničnih začimbah, ki v mislih prikličejo tople spomine na družinska srečanja in zimske večere ob kaminu.

Ta venček ni zgolj okras, je tudi povabilo k ustvarjanju prazničnih spominov, ki bodo greli srca še dolgo po tem, ko bodo prazniki mimo. Popoln je za okrasitev vhodnih vrat ali kot izjemen dekorativni element, ki bo vsakemu prostoru dodal kanček gozdne čarobnosti in praznične topline.

Košarica
Naraven okrogel vencekNaraven okrogel vencek
42,00