Okrogel božični venček

33,00 

Okrogel božični venček z belo jelko, nežnimi zlatimi in rožnatimi okraski ter belim jelenom, ki vnaša praznično toplino in eleganco v vsak dom.

Šifra: okrogel-bozicni-vencek Kategorija:
Deli:

Ta okrogel božični venček je umetniško delo, ki s svojo skrbno izbrano paleto barv in materialov prinaša veselje praznikov v vaš dom. Na podlagi mehkega, bujnega mahu, ki daje občutek sveže zimzelene pokrajine, stoji ponosno bela jelka, ki s svojo elegantno prisotnostjo ujame duh zime. Jelka je okrašena s skrbno izbranimi okraski v nežnih odtenkih zlata in rožnate, ki dodajajo pridih prefinjenosti in topline.

Okrogel božični venček vsebuje lesene okraske in okoli razporejene bleščeči zlati listi in naravni storži, ki poudarjajo bogastvo in obilje sezone. Beli jelen, ki graciozno stoji ob strani, je kot stražar zimskih čudes in dopolnjuje celotno zasnovo z dotikom elegancije in miline.

Ta venček ni le dekoracija, ampak simbol prazničnega časa, ki združuje tradicionalne elemente z modernim oblikovanjem. Je idealen za postavitev na mizo ali polico, kjer bo ustvaril prijetno atmosfero in postal središče pogovorov med družinskimi srečanji in prazničnimi zabavami.

Košarica
Okrogel božični venčekOkrogel božični venček
33,00