Naravni adventni venček

40,00 

Očarljiv naravni adventni venček s štirimi svečami, zavit v zelenje in poudarjen z rdečimi jagodami ter snežno belim snežakom, prinaša toplino prazničnega duha.

Ni na zalogi

Šifra: naravni-adventni-vencek Kategorija:
Razprodano, kontaktiraj naročaj po svojem okusu
Deli:

Predstavljajte si lesk sveč, ki se nežno zliva preko rustikalnega naravnega adventnega venčka, skrbno oblikovanega iz naravno ukrivljenega lesa. Ta venček združuje pristnost robustnega lesa z bogatim zelenjem, ki obdaja štiri visoke, elegantne bele sveče, simbolizirajoče štiri tedne adventa. Vsaka sveča, umeščena v naravni adventni venček, je pripravljena razsvetliti zimske večere s toplo svetlobo.

Svežino zimzelenih vejic spremljajo živahne rdeče jagode, ki vnesejo barvni kontrast in simbolizirajo življenje ter obilje. Med zelenjem in svečami kraljuje simpatičen snežak, oblikovan iz bele keramike, s svojo prisotnostjo pa vnese čar in veselje v praznično dekoracijo.

Detajli, kot so rdeče zvezde in okrasni trakovi, dodajo pridih domačnosti in prazničnosti, medtem ko so drobne bele zvezde raztresene po zelenju kot simboli hladne zimske noči. Ta venček ni samo dekoracija, ampak tudi simbol pričakovanja in tradicije, ki bo vsako mizo ali kamin spremenil v središče domačnosti in topline v prazničnih dneh.

Košarica