Jaslice – koreninsko zavetišče

80,00 100,00 

Jaslice – koreninsko zavetišče so unikatne, naravne jaslice, ki združujejo tradicijo in naravo s pravo korenino za zavetišče jezusu in družini.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Deli:

Jaslice – koreninsko zavetišče so umetniško delo, ki prepleta nežnost božične zgodbe z robustnostjo in toplino naravnega lesa. Vsak element te skulpture je premišljeno izbran in ročno obdelan, da se ujema z naravnim vzorcem in teksturo korenine, ki služi kot glavni arhitekturni element te kreacije. V globini lesa, kjer se prepletajo linije in oblike, je skrito zatočišče, ki nudi prostor za razmislek in notranji mir.

Obkroženo z drobnim peskom in okrašeno z miniaturnim rastlinjem, ki doda pridih življenja, korensko zavetišče prinaša občutek trajnosti in časa, ki je utesnjen v tihih pričevalcih naravne rasti. To ni samo prikaz rojstvene zgodbe, ampak tudi hvalnica naravi in njeni sposobnosti, da nas navdihuje in nas vrača k našim koreninam.

Oblikovanje zatočišča je tako, da omogoča svetlobi, da se igra s sencami, kar ustvarja živahen in dinamičen učinek, ki se spreminja z vsakim kotom gledanja in vsako spremembo svetlobe. Vsaka veja, vsak list in vsak leseni del je del celostne slike, ki skupaj pripovedujejo zgodbo o miru, upanju in čudežu življenja.

Jaslice – koreninsko zavetišče so več kot praznični okras; so simbol domačnosti, povezanosti in večne lepote, ki jo lahko najdemo v preprostih, a globokih stvaritvah narave.

S figurami

S figurami, Brez figur

Košarica
Jaslice koreninsko zavetiščeJaslice – koreninsko zavetišče
80,00 100,00 Izberite možnosti