Unikatne lesene jaslice

130,00 

Unikatne lesene jaslice – Ustvarite svoj božični prizor z ročno izdelanimi figuricami in naravnim ozadjem. Pustite, da Božič oživi v vašem domu.

Ni na zalogi

Šifra: unikatne-lesene-jaslice Kategorija:
Razprodano, kontaktiraj naročaj po svojem okusu
Deli:

Naše unikatne lesene jaslice so posebno oblikovan komplet, ki vam omogoča, da ustvarite svoj lasten prizor rojstva v duhu božične tradicije. Komplet vsebuje vse, kar potrebujete: Marijo, Jožefa, novorojenega Jezusa, dve prisrčne ovčke, majhno smrekico, zvezdo repatico in naravneo ozadja.

Figurice v naših jaslicah so ročno izdelane z veliko pozornostjo do detajlov. Izdelane so iz naravnih materialov, ki jim dajejo pristen in topli videz. Ozadje je izdelano iz naravnega lesa, ki ohranja svojo naravno teksturo, dodaja pristen čar in okvirja celoten prizor.

Vsaka figura je posebej oblikovana in izrezana, tako da boste lahko postavili svoje jaslice po lastni želji in ustvarili prizor, ki ga boste cenili. S to edinstveno zbirko lahko izrazite svojo kreativnost in globoko razumevanje božičnega sporočila.

Unikatne božične jaslice so več kot le okras – so način, kako oživiti božično tradicijo in ustvariti pristno vzdušje tega posebnega praznika. Postavite jih v vaš dom in dovolite, da Božič oživi pred vašimi očmi.

Odkrijte čarobnost Božiča z našimi Unikatnimi Božičnimi Jaslicami in pustite, da vaš dom zažari v duhu te praznične sezone.

Košarica