Lesene jaslice komplet

160,00 

Lesene jaslice komplet – Pripeljite božično zgodbo v svoj dom s to unikatno dekoracijo in očarajte družino in prijatelje.

Šifra: lesene-jaslice-komplet Kategorija:
Deli:

Božič je čas, ko se svet spremeni v pravljično deželo. In kaj bi bolje dopolnilo to pravljično vzdušje kot lesen komplet jaslic? To čudovito dekoracijo lahko uporabite, da oživite božično zgodbo v svojem domu na izjemno pristen in edinstven način.

Edinstvena tradicionalna dekoracija

Lesene jaslice so simbol pristnosti in globine božičnega sporočila. Naš lesen komplet jaslic je izjemno poseben, saj vsebuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje pravega božičnega čudeža. Vsaka figurica je posebej oblikovana in ročno pobarvana, da ohrani tradicionalni videz in izraznost.

Ponovno oživite božično zgodbo

S kompletom lesenih jaslic boste lahko ponovno oživili zgodbo o rojstvu Jezusa. Marija, Jožef, novorojeni Jezus, prisrčni ovčki, majhna smrekica in zvezda repatica – vse so figurice, ki vam bodo pomagale ustvariti pristen in čaroben božični prizor.

Naravni materiali za pristnost

Uporaba naravnih materialov je ključna lastnost tega kompleta lesenih jaslic. Ozadje iz posebej izbranega lesa ohranja svojo naravno teksturo, vključno z grčami, krivinami in edinstvenimi detajli. Ta naravni videz poudarja pristnost in globino vašega božičnega prizora.

Ponudite oseben pridih

Z lesenimi jaslicami – komplet lahko vašemu božičnemu prizoru dodate oseben pridih. Figurice so ločene, kar vam omogoča, da jih postavite po lastni želji in ustvarite edinstveno kompozicijo.

Košarica
Lesene jaslice kompletLesene jaslice komplet
160,00