Podloga za jaslice s kozolcem

90,00 

Podloga za jaslice s kozolcem prinaša tradicionalni slovenski čar v vaš božični dom z avtentičnim kozolcem, ki oživlja praznično sceno.

Ni na zalogi

Kategorija:
Razprodano, kontaktiraj naročaj po svojem okusu
Deli:

Podloga za jaslice s kozolcem je mojstrsko oblikovana, da prinese pridih tradicionalne slovenske pokrajine v vaš dom med božičnimi prazniki. Ta podloga, izdelana z izjemno pozornostjo do detajlov, predstavlja idiličen kozolec, ki je ikoničen element podeželske arhitekture in dodaja avtentičen slovenski pečat vašemu jasličnemu prizoru.

Kozolec na podlagi je oblikovan z uporabo tradicionalnih tehnik in materialov, ki odražajo dediščino in obrtniško spretnost. Struktura je podprta z realističnimi detajli, kot so lesen strop, miniaturne strešne skodle in delikatno izrezljane lesene opore, ki prinašajo občutek robustnosti in trdnosti.

Okoli kozolca je prostor za postavitev jasličnih figur, ki jim ta rustikalna kulisa služi kot čudovito ozadje. Ta podlaga ni samo okras, ampak služi tudi kot osrednji element vaše božične dekoracije, ki združuje tradicijo in zgodovino v eno harmonično celoto. Podloga za jaslice s kozolcem je idealna izbira za tiste, ki cenijo kulturo, zgodovino in želijo v svoje praznovanje vnesti edinstven slovenski pridih.

Košarica