Jaslice s korenino

60,00 

Jaslice s korenino so unikaten in naraven pristop k božični dekoraciji. Ta kos je idealen za tiste, ki želijo v svoj dom vnesti delček naravne lepote.

Kategorija:
Deli:

Jaslice s korenino so unikaten in naraven pristop k božičnemu dekorju, ki združuje tradicionalno praznično simboliko z organsko lepoto narave. Ta izjemna kreacija prikazuje klasično sceno rojstva, vklesano v pristno, ročno izbrano korenino. Vsaka krivulja in linija korenine je skrbno izkoriščena, da poudari naravno lepoto materiala in doda globino ter značaj jasličnemu prizoru.

Posebnost teh jaslic je v načinu, kako se zgodovinske figure nežno zlivajo z naravnim okoljem korenine, ustvarjajoč občutek, da so figurice del gozda, kar daje celotni postavitvi pridih mističnosti in miru. Prepletanje naravnih barv lesa z nežno ročno pobarvanimi detajli na figuricah ustvarja topel in vabljiv videz.

Jaslice s korenino so več kot le praznični okrasek; so poklon naravi in njeni sposobnosti, da se združi z našimi najglobljimi zgodbami in običaji. Ta kos je idealen za tiste, ki želijo v svoj dom vnesti delček naravne lepote in pristnega duha božiča.

 

Košarica
Jaslice s koreninoJaslice s korenino
60,00