Naravne jaslice s korenino

60,00 80,00 

Odkrijte lepoto narave z elegantnimi naravnimi jaslicami, ustvarjenimi iz izbrane prave korenine. Vsak unikaten kos prispeva k čudoviti kompoziciji.

Šifra: Ni na voljo Kategorija:
Deli:

Odkrijte čar narave s temi prefinjeno oblikovanimi naravnimi jaslicami, ki ponujajo izjemen okvir iz prave korenine. Vsak kos je izbran zaradi svoje edinstvene oblike, ki skupaj tvori slikovit prizor, ki oživlja spomin na starodavne Betlehemske pokrajine.

Gosto spletena korenina simbolizira moč in vztrajnost, njeni divji obrazi pa pričarajo pristno vzdušje, ki je kot nalašč za refleksijo in mir v prazničnem času. Zgornji del okvirja krasi skrbno postavljen angel, ki s svojim položajem daje občutek varstva in svetosti nad jaslicami.

Podlaga je prekrita s finim peskom, ki daje občutek puščavskega terena, medtem ko razpršeni naravni elementi, kot so suhe veje, kamni in mah, dodajajo teksturo in globino celotnemu prizoru.

Te jaslice so prazno platno, ki čaka, da ga napolnite s svojimi figurami, ustvarjajoč personaliziran prikaz božične zgodbe. Ne glede na to, ali jih dopolnite z barvitimi figurami ali pustite v njihovi preprosti lepoti, bodo naravne jaslice z koreninskim okvirjem zagotovo pritegnile poglede in srca tistih, ki občudujejo to umetniško delo.

Vsak komplet je unikaten, saj narava ne ponavlja oblik, vsak pa je ročno sestavljen z namenom ustvarjanja harmoničnega in naravnega središča za vaše praznično vzdušje.

S figurami

S figurami, Brez figur

Košarica
Naravne jaslice s koreninoNaravne jaslice s korenino
60,00 80,00 Izberite možnosti